b_150_150_16777215_00_images_stories_eszakerdozrt_zuzmara2017.JPG
2017. január 5. - Az új év első kisvasutas rendezvényeként január 21-én szombaton ismét különvonatot indít az Északerdő Zrt. Mahócára.

A remélhetőleg szép téli tájban való kisvonatozás mellé érdekes programokkal készül a fónagysági Bagoly-Vár Erdei Iskola is, elsősorban gyermekeknek és szüleiknek. A menetrend szerinti vonatok által nem járt szárnyvonalon való vonatozásra minden érdeklődőt szeretettel várunk!

A program keretében reggel 9:30-kor indul kirándulóvonatunk Miskolc-Dorottya utcáról Mahócára. Érkezést követően vezetett erdei séta indul a fónagysági Bagoly-Vár Erdei Iskolához, ahol a gyermekek és szüleik érdekes téli programokon vehetnek részt. Vasútbarátoknak ezen programmal egy időben szép havas táj és megfelelő számú érdeklődő esetén Mahóca és Miskolc-Dorottya utca között fotósvonatot indítunk, a vonal szebbnél szebb helyein tartott fotómegállásokkal.

A rendezvényt csak legalább 60 fő előzetes regisztrációja esetén tartjuk meg!
Részletes programkiírás: www.eszakerdo.hu Jelentkezés/ további információk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.