2020. július 30. - 2021. május 24–28., Coex, Szöul, Koreai Köztársaság

A XV. Erdészeti Világkongresszus felkéri a szerzőket, hogy nyújtsák be az előadások, poszterek kivonatát, valamint videókat. Az előző kongresszus során elért sikert követően ismét elfogadnak videofelvételeket, amelyek audio-vizuális eszközökkel mutatják be a munkákat. A beadványoknak kapcsolódniuk kell a kongresszus központi témájához: Zöld, egészséges és ellenálló jövő építése az erdőkkel.
Az Erdészeti Világkongresszust hatévente rendezik meg, és a világ legnagyobb globális erdészeti gyűlése. Egyedülálló lehetőséget kínál az erdészeti támogatókkal és az ágazatközi partnerekkel folytatott nemzetközi együttműködés megerősítésére, a szakértelem és tapasztalatok megosztására, valamint az erdők jövőbeni, a globális fenntartható fejlődésben való szerepének megtervezésére.
A következő Erdészeti Világkongresszusra Dél-Koreában, 2021. május 24–28-án kerül sor, amelynek célja az erdők szerepének hangsúlyozása a globális erdőgazdálkodási célok, a Párizsi Megállapodás, a 2020 utáni időszakra vonatkozó globális biodiverzitási keret és a 2030-as menetrend összefüggésében, meghatározva a legfontosabb intézkedéseket és gazdagítva az erdők várható jövőjét, mivel az erdészeti ágazat alkalmazkodik a COVID-19 utáni fejleményekhez.
Az előadások, poszterek és videók benyújtása lehetőséget ad a szerzőknek, hogy megosszák a tapasztalatokat, a bevált gyakorlatokat és az innovációkat a globális közönséggel, és hozzájáruljanak a Erdészeti Világkongresszus témáiról folytatott viták és reflexiók gazdagodásához. Ezenkívül lehetőséget kínál a partnerségek és a tudás megerősítésére, miközben a világ arra törekszik, hogy kilábaljon a COVID-19 világjárványból, és folyamatosan kövesse a fenntartható fejlődés céljainak elérését.
Az előadások, poszterek kivonatainak benyújtásának határideje 2020. augusztus 31.

A videók benyújtásának határideje: 2020. október 5.
Az összes anyagot az online benyújtási platformon keresztül kell elküldeni angol, francia vagy spanyol nyelven.
A benyújtáshoz fiókot kell létrehoznia.
Felhívjuk figyelmét, hogy ugyanazt a fiókot kell használni a csatlakozó rendezvény javaslatok benyújtására, ha úgy dönt, hogy benyújtja azt.

Kérjük, olvassa el az információs megjegyzést és az útmutatót, mielőtt elküldi a kivonatokat és a videókat.
A benyújtott összefoglalókat a felülvizsgálati bizottság értékeli, és az eredményekről szóló értesítéseket 2020. október 9-ig küldik meg a szerzőknek. Ha az előadást elfogadják, felkérést kapnak egy teljes előadás és poszter benyújtására. A beadás részleteit és útmutatásait e-mailben küldik el.
A teljes előadások és poszterek benyújtásának határideje 2020. november 27.
A videókat benyújtó szerzőket 2020. november 27-ig értesítik az értékelési eredményekről.
Az összes elfogadott előadást, posztert és videót közzéteszik a Erdészeti Világkongresszus weboldalán.
Bármely résztvevő, akinek nehézségei vannak az online benyújtási platform használatával, támogatást kérhet a Titkárságtól: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..
A XV. Erdészeti Világkongresszus különféle háttérrel rendelkező szerzők beadványait ösztönzi, ideértve többek között az erdőgazdálkodást, a mezőgazdaságot, az energia- és vízágazatot, a civil társadalmat, a kutatást és a tudományos életet, az állami szektort, különösen a nőket és ifjúsági csoportokat, valamint a magánszektort, hogy osszák meg tapasztalataikat és az eredményeiket, elősegítve a kongresszus során zajló vitákat és a tanácskozások összefüggő megközelítését.

Szóljon hozzá!


Biztonsági kód
Frissítés

No events