b_150_150_16777215_00_images_stories_egererdo_online-plakatk.jpg
2020. szeptember 1. - A járványhelyzetre való tekintettel az Egererdő úgy döntött, hogy 2020-ban az Egri és Mátrafüredi Erdészeti Nyílt Napok helyett, Online Erdészeti Nyílt Napot szervez.

Kisebb videók formájában mutatják be az erdő sokszínű világát és kincseit, a klímavédelemben betöltött fontos szerepét és az erdészek munkáját. 
A videók során olyan erdész kollégák kalauzolják a nézőket, akikkel korábban a rendezvényeken élőben is találkozhattak, de most kicsit másképp szólnak a gyerekekhez. Bemutatják azt a környezetet, ahol és amiért nap mint nap dolgoznak, az erdészkerület legjobb ismerőjeként.
Az első beharangozó felvételt a nyílt nap tervezett időpontjában, 2020.09.04-én teszik közzé az Online Erdészeti Nyílt Nap You Tube csatornán, majd munkanapokon hétfőn, szerdán és pénteken nézhetők meg a különböző témájú érdekes erdei bejelentkezések Heves, Nógrád és Borsod-Abaúj Zemplén megye gyönyörű erdőségeiből.
Egészen október első hetéig fognak közzé tenni videókat, melyek újranézhetőek lesznek a You Tube csatornán és a Facebook oldalukon is!

 

No events