2020. szeptember 22. - Az elmúlt hetek tanévnyitó ünnepélyes kari tanácsülésein került sor a címzetes egyetemi docens cím viselésére jogosító oklevelek átadására is.

Ez a cím az egyetemmel közalkalmazotti jogviszonyban nem álló, országosan elismert szaktekintélynek adható, aki az adott Kar oktatási, tudományos tevékenységét, fejlesztési feladatait segíti.
Benedek Elek Pedagógiai Kar részéről Acsainé Dávid Ágnes a Tatai Rend-ház Kft. ügyvezető igazgatónője, a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Karon Maráczi Gábor, okleveles közgazdász, az Accent Hotel Management Kft. fejlesztési igazgatója, Molnár Balázs, a Rail Cargo Austria financial controlling osztályvezetője és dr. Tengölics Tamás jogász, Sopron Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatalának osztályvezetője kapott elismerést.
Az Erdőmérnöki Karon dr. Kalmár Sándor egyéni vállalkozó, dr. Kovács Zoltán okl. erdőmérnök, a Nemzeti Agrárkutatási és Innovációs Központ, Erdészeti Tudományos Intézet tudományos főmunkatársa, Nagy János okl. agrármérnök, minőségügyi mérnök, környezetirányítási szakértő, a Mikromentor Bt. ügyvezetője, Némedy Zoltán, a Pilisi Parkerdő Zrt. Központ fakitermelési és fakereskedelmi osztályvezetője, a Simonyi Károly Műszaki, Faanyagtudományi és Művészeti Kar ünnepségén pedig Nagy Roland, az Autoliv Magyarország Kft. logisztikai vezetője érdemelte ki tevékenységével az elismerést.