2015. március 11. - Kérjük, javaslataival segítse munkánkat!

A Magán Erdőtulajdonosok és Gazdálkodók Országos Szövetsége 2015-ben kerekasztal beszélgetések keretében szeretne választ és megoldást találni a magánerdő gazdálkodás legégetőbb problémáira.
Ezek a kérdéskörök véleményünk szerint a következők:
Nem működő magánerdők megszólítása és gazdálkodásba vonása
Az osztatlan közös gazdálkodással érintett erdőterületek csökkentése a magánerdőkben
A magánerdők birtokkoncentrációjára, elaprózódásuk megállítására teendő intézkedések
Az erdészeti szakirányítási (szakszemélyzeti) támogatások visszaállítása
Első lépésként szeretnénk minél szélesebb körben megszólítani a magánerdő tulajdonosokat, gazdálkodókat, erdészeti szakirányítókat, erdészeti szakhatóságok dolgozóit, kutatókat és oktatókat, döntéshozókat kérve, hogy konkrét javaslataikkal, ötleteikkel segítsék munkánkat. Kérünk tehát mindenkit, aki szívügyének tekinti a magyar magánerdők ügyét, hogy a fenti problémák megoldására vonatkozó javaslatait, elképzeléseit, az azok megvalósításához teendő konkrét lépéseket, a különböző jogszabályokban szükséges szövegszerű, indoklással alátámasztott módosító javaslatait szíveskedjen megküldeni számunkra a MEGOSZ bármelyik alábbi elérhetőségére:
1021 Budapest, Budakeszi út 91.
Fax: 06-1-391-42-99
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Kérjük, hogy válaszaikat legkésőbb 2015. április 10-ig juttassák el hozzánk. Ezt követően a beérkezett javaslatokat feldogozzuk, lehetőség szerint egységesítjük, majd valamennyi kérdéskörben külön-külön kerekasztal beszélgetésben vitatjuk meg, témánként 8-10 fő szakértő bevonásával. Az így kialakított legjobb megoldási javaslatokat a MEGOSZ felterjeszti az illetékesekhez, kérve a szükséges lépések megtételét.
Segítségüket előre is köszönjük!
Erdészüdvözlettel:
Dr. Sárvári János
ügyvezető elnök MEGOSZ

No events