2015. június 17. - Ismered a Twittert, a Facebookot, a blogolást, a vloggingot, a podcastingot, ...?

Csatlakozz hozzánk!
Vagy ha ezek a szavak, halandzsaként hangzanak, nos ... akkor is várunk!
Tapasztalt közösségi média felhasználókat, szakembereket, önkénteseket, újságírókat, illetve kezdőket egyaránt szívesen fogad a XIV. Erdészeti Világkongresszus közösségi média csapata Durban-ben (Dél-Afrika), 2015. szeptember 7-11 között.
Szervezünk egy nagy szociális média csapatot önkéntesekből, a konferencia támogatására. Az önkéntesek akár online dolgozhatnak, vagy magán az eseményen is részt vehetnek.

Csatlakozz a Forests2015 közösségi újságírók önkéntes csapatához!
Csapatunk szakemberek és fiatal önkéntesek keveréke. Néhányan segítenek a kongresszuson részt vevő szervezeteknek, a többiek dolgoznak partnereinkkel, illetve más szervezetekkel. A legtöbb újságírónk, bár a közösségi média rajongója, akik hozzájárulnak a tájékoztatáshoz a mi közösségi médiánkon kívül a saját hálózatukon keresztül.
Néhány önkéntesünk jelen lesz a kongresszuson is, de sokan támogatnak minket távolról különböző közösségi média tevékenységgel, kezdve az írást vagy szerkesztést, blogposztokkal, videók és képek feltöltésével, a különböző tartalmak terjesztését a Twitter, a Facebook, és más közösségi felületek segítségével.
A közösségi riporterek összehangolják tevékenységüket egy online Google Group vitafórumon, és már megkezdték felkészülést az eseményre. Minden közreműködő bármit fölvethet a megbeszéléseken, ez csak a rendelkezésre álló idő, a szakértelem és a vágy függvénye…
Az igazán izgalmas része az, hogy "mindeközben, tanulunk": az hogy egy ilyen nagy és változatos közösségi riporter csapatban dolgozunk, rengeteg tapasztalattal szolgál, amely lehetővé teszi a közösségi újságíróknak, hogy tanuljanak egymástól.
Nem kell, eleget tenned más feltételeknek, hogy része lehess a közösségi riporter csapatnak, csak annyi, mint hogy lelkes és elkötelezett legyél a mi ügyeinkhez: az erdészethez, agrár-erdészethez, a fenntartható fejlődéshez, a természeti kutatás-menedzsmenthez, stb.
Akkor is, ha magad nem tudsz részt venni az eseményen, hanem csak az interneten keresztül. Képes leszel arra, hogy hozzájárulj a csoporton belül folyó eszmecserében, segítsed a közösségi média tájékoztatását, vagy riportokkal a világhálón keresztül élőben!
Érdekel?
Küldj a közösségi média koordinátornak egy e-mailt: Peter Casier: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. és beteszünk a csapatunkba!
Ha Te profi kommunikátor Vagy, csatlakozz a Social Media Bootcamp-unkhoz!
Ha Te szakmai kommunikátorként dolgozol egy szervezetnek vagy intézménynek a kongresszus résztvevőjeként, és tervezed, hogy részt veszel a kongresszuson, örülnénk, ha csatlakoznál a mi helyszíni közösségi média csapatunkhoz, és élőben tudósítanál a kongresszusról!
Hogy segítsünk felkészülni, kínálunk ingyenes közösségi média csatlakozást a Kongresszus előtt és alatt.


No events