A VÉDEGYLET ÉS A MAGYAR TERMÉSZETVÉDŐK SZÖVETSÉGE KÖZÖS
SAJTÓTÁJÉKOZTATÓT TART A ROMÁNIAI VERESPATAKON FOLYÓ BÁNYAFEJLESZTÉSI MUNKÁLATOKKAL, ILLETVE AZOK VÁRHATÓ KÖVETKEZMÉNYEIVEL KAPCSOLATOS ÁLLÁSPONTJÁRÓL ÉS KÖVETELÉSEIRŐL.

A román csatlakozási tárgyalások környezetvédelmi fejezetének közeli lezárása rendkívül sürgetővé teszi a Romániát és Magyarországot potenciális környezeti katasztrófával fenyegető verespataki beruházás elleni fellépést.
A Védegylet és a Magyar Természetvédők Szövetsége ezért, a Védegylet által a magyar médiában, valamint az Európai Unió megfelelő fórumain nyilvánosságra hozott közlemény szellemében, közös sajtótájékoztatón teszi közzé a beruházással kapcsolatos állásfoglalását és követeléseit.
IDŐPONT:
2004. november 23. (kedd) 12.30
HELYSZÍN:
Budapest, V., Nádor u. 32., Nádor terem
Az állásfoglalást ismertetik:
Fidrich Róbert (MTVSZ) és Jávor Benedek (Védegylet)
A sajtótájékoztatóra tisztelettel meghívjuk a magyar sajtó valamennyi érdekelt képviselőjét, felhívva a figyelmet az ország lakosságának megfelelő tájékoztatásában viselt közös felelősségünkre.
További információ:

Jávor Benedek (20/512 7168) www.vedegylet.hu
Fidrich Róbert
(20/ 311 5399) www.mtvsz.hu
Tisztelettel:

Benedikt Ildikó sajtóreferens Magyar Természetvédők Szövetsége 217-0803 mailto:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

No events