Budapest, 2013. szeptember 10. - A felelős állattartásról és a városi kutyatartásról tájékozódhatnak az érdeklődők a Kutyabarát délután elnevezésű programon, amelyet szeptember 15-én első alkalommal rendeznek meg a margitszigeti Holdudvarban. A vasárnap délutáni rendezvény az "Együtt mindenhová!" szlogen keretében zajlik majd, és a résztvevők többek között fontos információkat kaphatnak a városi kutyatartásról, a póráz- és szájkosárhasználatról, illetve megtudhatják, hogy mitől kutyabarát egy étterem vagy egy szálloda - adta hírül közleményben az eseményt szervező kutyabarát.hu honlap.
    Kerekasztal-beszélgetést is tartanak Társunk a kutya címmel, amelyen a szakemberek mellett a főváros kiemelt kutyabarát helyszíneinek képviselői is felszólalnak.
    A kutyabarát.hu tavaly eredetileg azzal a céllal indult, hogy összegyűjtse országosan a kutyabarát vendéglátó helyeket, üzleteket, szállodákat. Mára azonban valódi közösséggé nőtte ki magát, amelynek célja, hogy a kutyás társadalom egy igazi, aktív közösséggé váljon.

No events