b_150_150_16777215_00_images_stories_Szemely2_tothgabi2015.JPG
2015.05.12. - Tóth Gabi új életcélt talált magának: az erdők megmentését.

Az énekesnő nemcsak szónokol a természetvédelemről, hanem Trap kapitány hatására aktívan részt is vesz egy zöldakcióban.
Fát ültet, mesterséges odút teremt, padot fest és fát nyes Tóth Gabi. Az énekesnő nem új hobbit választott, hanem új életszemléletet. Az X-Faktor egykori mentora, hátrahagyva a csillogást és a reflektorfényt, ahhoz az erdőmentő programhoz csatlakozott, amelyet a tehetségkutatóban felfedezett szegedi Tha Shudras zenekar szervez. Gabi hamar magáévá tette a zöldek céljait, s lapunknak már lelkes természetvédőként nyilatkozott.
Gyerekkorom óta lételemem a természetjárás, a családommal rengeteget kirándultunk, és imádtam a hegyekben lenni. Ez a szeretet máig megmaradt, csak sajnos ritkán jut időm kimozdulni. Trap kapitány és a fiúk azonban annyira lelkesek voltak, hogy én is teljesen bezsongtam, ezért elhatároztam: tudatosabban védem a környezetem – magyarázta Gabi, aki Trap kapitánnyal és a többi Nakonxipán-lakóval együtt fogja kicsinosítani az elhanyagolt budapesti Farkas-erdőt május 23-án.
A közel négyórás mentőakció alatt megnyessük a fákat, rendbe tesszük az erdei ösvényeket, kukákat telepítünk és hulladékot gyűjtünk. Reméljük, a programmal az új generáció is meghallja az üzenetünket, hogy nem kell erdésznek lenni ahhoz, hogy ügyeljünk a környezetünkre és tudatosan védjük a természetet – mondta határozottan Gabi.  Tukacs Tekla

No events