2019. március 18. - A Hazai Vadász/ Hazai Erdész műsort nem érinti a változás

Április elsején megszűnik az Echo TV műsorszolgáltatása, a televízió és meghatározó főbb műsorai beolvadnak a Hír TV-be – jelentette be mai közleményében a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány. A Hír TV értékrendje, profilja változatlan marad, a beolvadás miatt pedig színesebb lesz a műsorszolgáltatás. A társaság a két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása érdekében döntött így. 
„Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be. A cégjogi beolvadásra tekintettel a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriuma döntést hozott arról, hogy az „ECHO TV” független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik. Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a Hír TV csatornáján lesznek elérhetők. A Hír TV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz” – olvasható a KESMA mai közleményében.
Tekintettel arra, hogy a szakma népszerű erdészműsora is az ECHO TV csatornán kerül adásba, megkérdeztük Békési Jánost, a Hazai Vadász/ Hazai Erdész magazinműsor szerkesztő-rendezőjét, mi lesz a műsor sorsa az átalakulás után.
Békési János a ForestPressnek azt mondta, hogy: Minket nem érint a változás, teljes erővel dolgozunk!

 

No events