Az I. kategória díjazottai, a 3-tól 6 éves korosztályba tartoznak. 

Tolnai Dorina a romhányi Aranyalma Óvoda és Bölcsőde Többcélú Intézményének 5 éves, középső csoportos kislánya I. helyezést ért el 3-6 éves korosztályban.
Az I. kategória II. helyét, Dávid Regina a veszprémi Erdei Óvoda Bambi
Csoportjának, 5 éves, nagy csoportos lánykája érdemelte ki.
Németh Gergő, a bagodi Fekete István Általános Iskola és Óvoda, 5 éves, középső csoportom kislegényének rajzát a III. hellyel értékelte a szakértő zsűri.
Különdíjat ebben a kategóriában Gyurcsa Alexandra 6 éves budapesti kislány kapja a Lajtha Alkalmazott Művészeti Intézetből.
II. kategória (7-10 éves korig) 
A Veikei Brigitta a Tarnamérai Általános Iskola 10 éves reményteljes tanulója I. helyezést ért el a 7-től 10 éves kategóriában.
II. helyezést Nagy Levente a hajdúszoboszlói Szabó László Alapfokú Művészetoktatási Intézmény 7 éves tehetséges tanulója érdemelte ki.
Vida Zsuzsát, a budapesti József Attila Általános Iskola 8 éves, lelkes tanulóját III. hellyel díjazzuk.
Ebben a kategóriában két különdíjat ítélt meg a zsűri:
Különdíjat kap Karács Dani, a földesi Karácsony Sándor Általános Iskolájának 7 éves ügyes kezű tanulója.
Különdíjjal értékelte a zsűri Belánszky Jankát, a Stromfeld Aurél Általános Iskola 10 éves szívből rajzoló diákját.
III. kategória (11-14 éves korig)
Simon Sarolta, a budapesti Stromfeld Aurél Általános Iskola 12 éves szorgalmas tanulója, I. helyezést ért el a 11-től 14 éves kategóriában.
A II. helyezést Orján Dóra, a budapesti Stromfeld Aurél Általános Iskola 12 éves kreatív tanulója érdemelte ki.
Szarka Patrikot a budapesti Baross Gábor Általános Iskola 12 éves reményteli kisdiákját III. helyre értékelte a szakértő zsűri.
Ebben a kategóriában is két küldöndíjat ítélt meg a zsűri:
Különdíjat érdemelt ki Németh Laura, a zalahalápi Csontváry Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézmény ígéretes diákja.
Különdíjat kap Zelei Dávid 11 éves ifjú tehetség.
IV. kategóriában egyetlen díjat állapított meg a zsűri
I. helyezést ért el Sáfrány Csaba, a Bálicsi Integrált Nevelési-oktatási Központ, Speciális Szakiskola és Kollégium diákja.
Legaktívabb iskolák nyereményei
Az Ipoly Erdő Zrt. felajánlásában a pályázaton részt vevő legaktívabb oktatási intézmények ingyenesen részt vehetnek a Gördülő tanösvény programon, valamint a Domszky Pál Erdei Iskola egynapos programján.
Első helyezett a Könyves Kálmán Általános Iskola, Miskolcról, 4 csoporttal vehetnek részt az előzőekben említett programokon.
Második helyet a József Attila Általános Iskola, Budapestről érdemelte ki 2 csoporttal az erdei élményekre szóló meghívást.
A harmadik helyen három intézmény gyermekei kapnak meghívást l-l csoporttal, a Gördülő Tanösvényre, és a Domszky Pál Erdei Iskola programjára. Az Arany János Általános Iskola, Kemecséről, a Hisztro Botev Általános Iskola, Veszprémből, és a Német Nemzetiségi Általános Iskola, Sopronból.
Az Óvodák közül két intézmény szerepelt kiemelkedően, az ő ajándékuk, hogy a
rajzpályázatra   nevező    gyermekek    és    kísérőik    egy    alkalommal    ingyenesen
kisvasutazhatnak Királyrét és Kismaros között.
A kiemelt óvodák:
Ringató óvoda - Veszprémből, és a Mesevár Óvoda - Mányból.

No events