b_150_150_16777215_00_images_stories_gyulaj_nagycsaba2tamasi.jpg
2014. augusztus 26. - Vadászszezonhoz közeledve aktuális témát választott az Országos Erdészeti Egyesület Tamási Helyi Csoportjának Erdészklub rendezvénye múlt heti összejövetelére.

Meghívott előadónk Nagy Csaba erdőmérnök-tanár, természetfotós volt, aki a vadfotózás műhelytitkaiba avatta be az érdeklődőket.
A NymE Roth Gyula Gyakorló Szakközépiskola oktatója az 1970-es években kezdett természetfotózással foglalkozni. Képei azóta különböző pályázatokon számos díjat, elismerést kaptak. Ezek között legkiemelkedőbb „Az Év Természetfotósa” cím, amelyet 2002-ben nyert el. Fotói könyvekben, folyóiratokban, természetvédelmi kiadványokban jelennek meg. Legjelentősebb publikációi a Nyugat-Dunántúl Természeti Értékei és a Fertő Hanság Nemzeti Park - Ahol a puszták Véget érnek című önálló fotóalbumok.
Tagja a Magyar Természetfotósok Szövetségének (naturArt), valamint a Nimród Fotóklubnak.
Szakmai életünkben egyre fontosabb a megélt események igényes publikálása, melyhez elengedhetetlen a jó minőségű és informatív fotóanyag. Ha ez még művészi elemekkel is gazdagodik, akkor bizonyossággal kijelenthetjük, hogy mindent megtettünk híres vadállományunk, szép terítékeink, és a vadászathoz kapcsolódó hagyományaink méltó bemutatásáért. Ebben nyújtott Nagy Csaba segítséget a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. szakszemélyzeti tagjainak is, melyet ezúton is köszönünk. Antli István

No events