2015. január 19. - Bakonyerdő Erdészeti és Faipari Zrt. (székhely: 8500 Pápa, Jókai u. 46., cg: 19-10-500227) fotópályázatot hirdet amatőr fotósok számára.

A pályázat célja, hogy az amatőr fotósok bemutassák mi az a hangulat, ami miatt szeretik az erdőt, valamint, hogy megjelenítsék az erdőben található növény- és állatvilág szépségeit.
A Pályázaton résztvevő személyek köre: A Pályázaton részt vehet minden nagykorú, cselekvőképes személy, amatőr fotós, kivéve a Szervező illetve a Pályázat szervezésében vagy lebonyolításában esetlegesen közreműködő természetes személyek, illetve jogi személyek tulajdonosai, vezetői tisztségviselői, alkalmazottai és mindezek közeli hozzátartozói.
A Pályázat leírása és menete: A pályázók legfeljebb 5 db, saját maguk által készített digitális felvétellel nevezhetnek, melyeknek teljes felhasználási jogával rendelkeznek. A pályázaton való részvétel ingyenes, nincs nevezési díj, regisztrációs díj.
A fotókat 2015. február 22-ig lehet e-mail-ben elküldeni, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre, az e-mail-ben feltüntetve a pályázó nevét, címét és elérhetőségét. Az elküldhető képek mérete min. 5 mp, max. 10 mp. A képeket jpeg formátumban kérjük beküldeni. A pályázónak minden fotó mellé leírást kell mellékelni, mely tartalmazza a készítés időpontját és helyszínét.
A Szervező fenntartja a jogot, hogy a pályamunkákat saját szempontjai alapján megszűrje, és pályázatban szereplő témától jelentősen eltérő illetve a vulgáris, obszcén fotókat kizárja a pályázatból külön értesítés nélkül.
A pályázaton való részvétel hiányosságáért/hibájáért, a megküldés sikertelenségéért, az internetes illetve a levelező rendszer lassúságért, leállásáért a Szervező nem vállal felelősséget.
A pályamunkák elbírálása: A beérkezett pályamunkákat a szervező gazdasági társaság keretein belül létrehozott zsűri bírálja el, és 1-3. helyezett, valamint különdíjas kerül kiválasztásra. A nyertes képek készítőit 2015. február 27-én, 16 óráig e-mail-ben értesíti a Bakonyerdő Zrt.
Nyeremények: A Szervező a Pályázat nyerteseit elektronikus úton, e-mail-ben értesíti 2015. február 27. 16.00 óráig a nyereményről és annak átvételének menetéről. A nyeremények másra át nem ruházhatóak, és készpénzre át nem válthatóak.
I. helyezett nyereménye: családi élménypihenés az alsópáhoki Kolping Hotelben
II. helyezett nyereménye: egy éjszaka 2 fő részére a Huszárokelőpusztai Vadászházban
III. helyezett nyereménye: Erdőbenő ajándékcsomag (Erdőbenő, a Természet Háza kabalafigurájából összeállított ajándékcsomag)
Szerzői jog és adatvédelem:
A pályázó a pályázaton való részvétellel feltétel nélküli, visszavonhatatlan hozzájárulását adja ahhoz, hogy a pályázat rendezője a beküldött képekkel kapcsolatban, valamennyi szerzői jogi jogosítványát, külön díjazás nélkül gyakorolhassa határozatlan időre akár verseny zárása után is, azonban köteles a szerző nevének feltüntetésére.
A pályázati anyag beküldése igazolja, és tanúsítja, hogy a pályázaton részt vevő elfogadja a jelen részvételi feltételeket és a beküldött felvételek a pályázó szellemi termékei, ezért korlátozás nélkül, szabadon teljes körű joggal rendelkezik felettük, valamint a fotók felett harmadik személy semmilyen jogokkal nem rendelkezik, a képeken esetleg látható személy személyiségi jogait nem sérti. A pályázó, a pályázaton való részvételével tudomásul veszi, hogy a fotók bemutatásával okozott bármely személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a Pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is.  
Pályázó a pályázaton való részvétellel kifejezetten hozzájárulását adja ahhoz, hogy személyes adatait a Szervező a pályázat lebonyolítása céljából a vonatkozó törvényi rendelkezéseknek megfelelően kezelje, és azt díjmentesen és jogszerűen felhasználják, és a lebonyolítás illetve a nyeremény felhasználása érdekében azt harmadik félnek e célból átadja. Pályázó a pályázaton való részvétellel hozzájárulását adja ahhoz, hogy a nyertes nevét, és lakóhelye városának nevét és a nyerés tényét az ajándék megjelölése mellett a Szervező az internetes honlapján nyilvánosságra hozza.
A pályázó bármikor visszavonhatja képeit, egy a fent említett e-mail címre küldött levéllel.
A pályázat szervezője fenntartja a jogot, hogy előzetes bejelentés nélkül módosítsa a pályázat feltételeit, ill. a lebonyolítás menetét, határidejét.

No events