2016. február 11. - A Nyírerdő Zrt. által fenntartott Nagyerdei Erdészeti Erdei Iskola fotópályázatot hirdet „Az ébredő erdő” címmel. A szervezők célja, hogy a diákokat a természetbe csalogassák, s közben felhívják figyelmüket az ébredő természet értékekeire, csodáira.
A pályázaton bármely Hajdú-Bihar megyei általános és művészeti iskola tanulói részt vehetnek. Az alkotások a tanulók egyéni nézőpontjainak és elképzeléseinek tükrében készüljenek. Meg lehet örökíteni például bármilyen erdei csendéletet, állat- vagy növényfajt.
Egy tanuló egy alkotással pályázhat. A fotókat e-mailben kell eljuttatni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. Az üzenetben fel kell tüntetni a pályázó nevét, postai címét, iskolája nevét és évfolyamát és a fotó készítésének helyét, időpontját.
Nyeremények: az első 3 helyezettet értékes ajándékokkal jutalmazzuk.
Beküldési határidő: 2016. március 31.
Nevezési díj: nincs
További információ: Huszti Anett oktatóközpont vezető  
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  Telefon: +36-30-445-1078