Fotókiállítás és fotóverseny a zalai vándorgyűlésen (ForestPress)

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Image
2011. június 26. - A vándorgyűlés alkalmával a Zalaerdő Zrt. dolgozói által készített fotókból nyílt kiállítás a sportcsarnok előterében. A kiállított fotókat Babics István, Balázs Árpád, Fűr Tamás, Gál Károly, Gál Sándor, Horváth Péter, Jakabfí Ferenc, Jakabfi Tamás, Korka Lajos, Léránt János, Lukács István, Pacsai Endre, Pintér Csaba, Vaski László és Világhy András készítette.
Image
Pintér Csaba - „Másnap”

A vándorgyűlés vendégei szavazólapot kaptak, s a helyezési sorrendben írhatták rá három kép sorszámát. A verseny eredményét az Erdészeti Lapok és a Zalaerdő újság következő számában, valamint a www.forestpress.hu honlapon a közlik majd, a fotók címével és a készítője nevével.
Image
Léránt János - „Mesevölgy”

A fotókiállítás képeire összesen 337 érvényes szavazat érkezett, és elmondható, hogy minden képre érkezett szavazat. A 3. helyen holtverseny alakult ki.
Image
Jakabfi Ferenc - „Obornaki hajnal”

1.helyezett Pintér Csaba, „Másnap” című fotója, 2.helyezett Léránt János, „Mesevölgy” című fotója, a 3.helyezettek megosztva Jakabfi Ferenc, „Obornaki hajnal” című fotója és Vaski László, „Haraszti” című fotója.
Image
Vaski László - „Haraszti”

Kép és szöveg: Szakács László


© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.