Föld Napi programok a Bükki Nemzeti Park Igazgatósága szervezésében

Csillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktívCsillag inaktív
 
Április 22-én a Föld Napja keretében diákcsoportok a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság földtani bemutatóhelyeit előzetes bejelentkezés esetén félárú jegy megvételével látogathatják. Az Ipolytarnóci Ősmaradványok Természetvédelmi Területére ellátogatni vágyók az Ipolyvölgye Tájegység Irodán Szarvas Imrénél (32/454-113), a lillafüredi Szent István- és Anna-barlanghoz látogatók a Szent István-barlang Fogadóépületnél Maros Istvánnál (46/334-130) jelentkezhetnek.
Ugyancsak április 22-én „Kézenfogva a Természettel” címmel tartanak rendezvényt Egerben az Érsekkertben. Természet- és környezetismereti játékok, vetélkedők, ügyességi feladatok várják a gyermekeket a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság, az MME Bükki helyi csoportja, Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata, és civil szervezetek közös szervezésében. A délután folyamán Critical Mass kerékpáros felvonulás indul biztonságos felvezetéssel a város útjain, utcáin keresztül az Érsekkertbe a Part Egyesület szervezésében.
További információ és jelentkezés: Bíró Barbara, Bükki Nemzeti Park Igazgatóság Közönségszolgálati Osztálya, 36/411-581/209, 30/349-5694, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.. .
Április 25-én 10 órától a Bükki Nemzeti Park Igazgatóság a Föld Napja alkalmából terepi csapatversenyt hirdet Heves megye általános iskoláinak 5. évfolyamos diákjai részére a Nyugati Kapu Oktató-és Látogatóközpontban (Felsőtárkány, Ifjúság u.34/1.). A versenyre iskolánként egy 4 fős csapat jelentkezését várják. A verseny ismeretanyaga: a 4.-5..osztályos természetismeret  tananyag, a Bükki Nemzeti Park.
Jelentkezés április 4-ig: BNPI Közönségszolgálati Osztálya, Czitor Gabriella 36/411-581/131-es mellék, vagy 30/ 239-7347, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát...

© 2024 Forestpress. All Rights Reserved.