Image
2012. április 12. - Az Egererdő Zrt. Mátravasút 2012. évi programtervének megfelelően májusban tartják a Gyöngyi gőzösük örökbe fogadási ünnepségét. A Gyöngyi gőzös 2012. évi örökbefogadásának feltételei

Az örökbefogadás egy adott évre szól. Az egyes támogatói kategóriákban a közölt díjat szükséges megfizetni. A támogatók a kategóriáknak megfelelő ellentételezést kapják a vasúttól. Az ingyenes utazásra jogosító bérletek és jegyek normál járatra vonatkoznak; rendezvényhez kötődő járat esetén a különbözeti díjat téríteni kell !
Az Egererdő ZRT. vállalja, hogy a támogatókat megjeleníti honlapján és a Gyöngyösi végállomás épületén. Ezen kívül minden támogató neve felkerül a gőzösön elhelyezett táblára!
Közületek, gazdálkodó szervezetek részére:
KIEMELT TÁMOGATÓ:
Támogatási összeg minimum 1. 000. 000 Ft. A támogató ellentételezésként 10 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db, max. 3 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie!)
FŐ TÁMOGATÓ :
Támogatási összeg minimum 500. 000 Ft. A támogató ellentételezésként 5 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db max. 2 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie!)
TÁMOGATÓ :
Támogatási összeg minimum 100. 000 Ft. A támogató ellentételezésként 2 db bemutatóra szóló ingyenes éves bérletet kap. Ha a támogató igényli, ingyenes hirdetési felületet kap a rendszeresen közlekedő személyvagon oldalán. (1 db max. 1 m2 nagyságban - a hirdetést a támogatónak kell elkészítenie!)

Magánszemélyek részére
KIEMELT TÁMOGATÓ:
Támogatási összeg minimum 100. 000 Ft. A támogató ellentételezésként 1 db névre szóló családi (2 felnőtt+2 gyerek) ingyenes éves bérletet kap.
FŐ TÁMOGATÓ:
Támogatási összeg minimum 50. 000 Ft. A támogató ellentételezésként 2 db névre szóló ingyenes éves bérletet kap.
TÁMOGATÓ :
Támogatási összeg minimum 10. 000 Ft. A támogató ellentételezésként 1 db névre szóló családi jegyet kap.
JELENTKEZÉS: Szakács Zalán 30/758-3140 Határidő: 2012. május 2.
Image
Ugyancsak vasútüzemi esemény, hogy visszapótolják az ágyazati kőzetet az árvíz által elmosott Lajosháza-Szalajkaház
vonalszakaszon. Ezt az Egererdő Zrt. a saját anyagával és saját munkaerejével végzi el - hangsúlyozva azt, hogy ezzel még az árvízi helyzetű vízelvezetés problematikája nem oldódott meg, erre ugyanis az amúgy is komoly veszteséget termelő vasútnál nincsen forrás.

No events