2019. február 2. - Péntek délután került sor a Magyar Plakát Házban a Zalaerdő Zrt. Erdő és ember című országos fotópályázatának eredményhirdetésére és a legjobb alkotásokból készült kiállítás megnyitójára.

A Zalaerdő Zrt. olyan fotográfiákat várt a pályázatra, amelyek erdő és ember kapcsolatát mutatják be. E témakörben 133 pályázótól összesen 455 alkotás érkezett.
A beküldött pályaműveket Maros Sándor természetfotós (zsűrielnök), Varga Attila vezérigazgató-helyettes, Pintér Csaba erdészetigazgató, Léránt János természetfotós, nyugalmazott kerületvezető erdész, valamint Steyer Edina, a Zalaerdő PR-ügyintézője értékelte.
A legsikerültebb alkotásokat engedték tovább a pénteken megnyílt kiállításra, melyen 35 fotó tekinthető meg. A legjobbakat a zsűri külön is díjazta, az ünnepélyes eredményhirdetésen Varga Attila méltatta az alkotásokat.
A zsűri döntése szerint 1. helyezést érdemelt ki Szerencsi Gábor Síelők című képe, 2. lett Dudás Natália Faember, valamint 3. Gutter Krisztián Munkában című fotója. A különdíjat Furján Zoltán vehette át …köd utánam című fényképével.
A megnyitót Tátrai Lajos színesítette énekkel és gitármuzsikával.

 

No events