b_150_150_16777215_00_images_stories_gyulaj_aranygyuru21-4_k.jpg

2021. december 27. - A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan idén is átadta a „Gyulaj Zrt.-ért” aranygyűrűt 2021. december 20-án.

A Covid pandémia miatti karatén érintettségek és megbetegedések miatt az évzáró közös ünnepség idén elmaradt, ezért helyette a kitüntetést szűk körben, a Gyulaj Zrt. vezérigazgatói irodájában adták át. Az elismerő kitüntetést olyan kollégák kaphatják meg, akik emberi és szakmai téren is megbízható stabilitást jelentenek a Zrt. munkatársai között, és a munkájukban kiemelkedőt alkotnak. Idei évben a kitűntetést Kalauz Csaba a Tamási Erdészet kerületvezető erdész-vadásza, erdőgazdálkodási és vadgazdálkodási technikus kapta, az erdészkerületében az erdőgazdálkodás és a vadgazdálkodás magas szintű kerületi irányításáért, új módszerek alkalmazásának segítéséért.
A Roth Gyula Erdészeti Szakközépiskolában érettségizett 1980-ban Sopronban. Az erdész szakmai elméleti tudása mellé a gyakorlati tapasztalatokat és tudást a Somogyi Erdő- és Fafeldolgozó Gazdaságnál kezdte elsajátítani, az Igali Erdészetnél helyezkedett el erdész gyakornokként. Visszajárt Sopronba a vadgazdálkodási technikusi képesítés megszerzése miatt, melyet 1984-ben szerzett meg. 1986 augusztusában lehetőség adódott a Gyulaji Állami Erdő és Vadgazdaságnál, ahol korábban édesapja is dolgozott, kerületvezető állás betöltésére. Rátermettsége alapján meg is kapta a Pári (ma már Tamási) Erdészetnél, a cserháti (szakcsi) erdészkerületbe a kinevezését, majd később a kiskúti erdészkerület irányításával bízták meg, és irányítja a mai napig is. A vadászati ágazatban szerzett tapasztalatai alapján kezdetben csak alkalmanként a vadászati idényben, azóta rendszeresen, munkaköri feladataiba beépítve kísér vadászvendégeket.

b_150_150_16777215_00_images_stories_gyulaj_aranygyuru21-5_k.jpg

Az elismerő kitüntetést Gőbölös Péter a Gyulaj Zrt. vezérigazgatójától vehette át Both Hajnalka gazdasági vezérigazgató-helyettes, Palánki Gábor erdészetvezető és Németh-Halász Tünde humánpolitikai vezető jelenlétében.

Németh-Halász Tünde

No events